58
Υλικά
- αγκινάρες 2 τμχ
- φινόκιο 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- άνηθος 0.5 ματσ.
- τραχανάς 0.75 φλ
Υλικά για 2-3 άτομα: 2 μεγάλες αγκινάρες 1 φινόκιο κομμένο σε λεπτές φέτες 2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα κομμένα σε ροδέλες 1/2 ματσάκι άνιθος ψιλοκομμένος 3/4 φλιτζ τραχανάς λαχανικών χυμός από 1 λεμόνι ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση Καθαρίζουμε τις αγκινάρες αφήνοντας μόνο τις καρδιές Τις βουτάμε σε νερό όπου έχουμε προσθέσει χυμό λεμονιού Ρίχνουμε σε κατσαρόλα ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr