by admin

Αρωματικοί κουραμπιέδες για το γιορτινό τραπέζι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Καβουρδίζουμε καλά τα αμύγδαλα. Δουλεύουμε το βούτυρο που είναι σε θερμοκρασία δωματίου με την άχνη να γίνουν κρέμα. Ενσωματώνουμε τις βανίλιες και το αλεύρι. Αρωματίζουμε με την κανέλα και το κανιάκ. Στο γουδί ή στο μούλτι σπάμε τα αμύγδαλα, τα ρίχνουμε στην ζύμη και δουλεύουμε καλά. Πλάθουμε σε κουραμπιέδες και πατάμε ελαφρώς το κέντρο. Τους τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν.
Διάβασε τη συνταγή στο foodaholics.gr
Περισσότερες συνταγές: κουραμπιέδες με αμύγδαλο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το foodaholics.gr