27
Υλικά
- φαρίνα 500 γρ
- καρύδια 150 γρ
- βούτυρο αιγοπρόβειο 250 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- αυγά 5 τμχ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- πορτοκάλι 2 τμχ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- κουβερτούρα γάλακτος 300 γρ
- κρέμα γάλακτος 130 ml
Υλικά: 500 γρ αλεύρι που φουσκώνει 150 γρ ψιλοκομμένη καρυδόψιχα 250 γρ αιγοπρόβειο βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) 200 γρ ζάχαρη 5 αβγά σόδα μαγειρική Το ξύσμα από 2 πορτοκάλια Χυμό από 2 πορτοκάλια 1 πρέζα αλάτι Για το γλάσο σοκολάτας 300 γρ κουβερτούρα γάλακτος 54 % 130 ml κρέμα γάλακτος 35 % Εκτέλεση: Βάζουμε στον κάδο του μίξερ τα αβγά με τη ζάχαρη και χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει Ρίχνουμε το βούτυρο και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας
Διάβασε τη συνταγή στο www.eukolesuntages.gr