by admin

Βελούδινο κέικ μήλου πουτίγκα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Καθαρίζουμε και κόβουμε σε μικρά κομμάτια τα μήλα. Τα βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι μαζί με την καστανή ζάχαρη και τα αφήνουμε να χάσουν τα υγρά τους. Σβήνουμε με το κονιάκ και αφήνουμε για περίπου 10 λεπτά. Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το γάλα, το λάδι και ανακατεύουμε. Βαζουμε το μπέικιν, λίγο αλάτι, κανέλα, γαρίφαλο, βανίλιες, το αλεύρι και δουλεύουμε να γίνουν ζύμη.
Διάβασε τη συνταγή στο foodaholics.gr
Κατηγορία: Κέϊκ
Περισσότερες συνταγές: κέικ μήλου

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το foodaholics.gr