by admin

Βενετσιάνικο ρυζόγαλο Παρλιάρου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Βάζουμε τις σταφίδες μέσα στο κονιάκ και τις αφήνουμε να μουλιάσουν για ένα βράδυ ή για τουλάχιστον μία ώρα. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ρόφημα γάλακτος, την κρέμα γάλακτος και τη βανίλια. Όταν πάρει βράση αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τη ζάχαρη, την κανέλα και το ξύσμα πορτοκαλιού. Αδειάζουμε το ρύζι μέσα στο βρασμένο ρόφημα γάλακτος, τοποθετούμε την κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε για 30-35 λεπτά, έως ότου το ρύζι χυλώσει, προσθέτοντας και το βούτυρο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr
Κατηγορία: Κρέμες
Περισσότερες συνταγές: βενετσιάνικο ρυζόγαλο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.steliosparliaros.gr