54
Υλικά
- ζάχαρη 180 γρ
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- αυγά 4 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- γάλα 1 κούπα/ες
- αλεύρι 180 γρ
- κακάο 50 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- γιαούρτι 100 γρ
- αραβοσιτέλαιο 100 ml
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- αυγά 3 τμχ
Υλικά Για την καραμέλα 180 γρ ζάχαρη 60 ml νερό Για την κρέμα 1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα (400 γρ) 4 αυγά 1 κ γ εκχύλισμα βανίλιας 1 κούπα γάλα (225 ml) Για το κέικ 180 γρ αλεύρι 50 γρ κακάο 1 πρέζα αλάτι 100 γρ γιαούρτι 100 γρ ζεστό νερό 100 ml αραβοσιτέλαιο 1 κ γ εκχύλισμα βανίλιας 3 αυγά Για την καραμέλα Ανακατεύουμε την ζάχαρη με το νερό και βράζουμε 8-10 λεπτά να πάρει καστανό χρώμα Ρίχνουμε την καυτή καραμέλα στην φόρμα του κέικ
Διάβασε τη συνταγή στο jimdiasrecipes.blogspot.com