by admin

Ελαφρύς μουσακάς

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ετοιμάζουμε σε κατσαρόλα τον κιμά. Σοτάρουμε Τηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα. στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το καρότο και το σκόρδο μέχρι να γυαλίσουν, όχι να πάρουν χρώμα. Αφού πάρει βράση Μαγείρεμα σε υγρό που βρίσκεται πάνω από 100 °C. Γνωστή στην ελληνική κουζίνα για την χρησιμότητα της στον παραδοσιακό μουσακά αλλά και στο παστίτσιο. Θεωρείται το παλαιότερο σκληρό τυρί στην Ελλάδα. , λίγη ζάχαρη και λίγο αλάτι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: μουσακάς

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.cooklos.gr