115
Υλικά
- ζάχαρη 500 γρ
- σπορέλαιο 300 ml
- σιμιγδάλι χοντρό 400 γρ
- καρύδα 75 γρ
Έχεις δοκιμάσει χαλβά με γεύση καρύδα; Έλα να φτιάξουμε μαζί έναν υπέροχο χαλβά που θα αγαπήσεις πραγματικά επειδή έχει τέλεια γεύση και φτιάχνεται στο άψε σβήσε! Για το σιρόπι 1250 ml νερό 500 γρ ζάχαρη Για το χαλβά 300ml σπορέλαιο 400 γρ σιμιγδάλι χονδρό 75 γρ τρίμμα καρύδα Ξύσμα από ένα λεμόνι Εκτέλεση Ξεκινάμε με το σιρόπι για τον χαλβά μας Βράζουμε για 5 λεπτά το νερό με την ζάχαρη Στη συνέχεια, σε μία κατσαρόλα καβουρδίσουμε καλά το σιμιγδάλι στο καυτό λάδι
Διάβασε τη συνταγή στο www.xrysessyntages.gr