by admin

Εύκολα μελομακάρονα που λιώνουν στο στόμα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

0 από 0 βήματα ολοκληρώθηκαν
Βράζουμε για 10 λεπτά την ζάχαρη, το νερό και το ξυλάκι κανέλας. Κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με το μέλι και τον χυμό λεμονιού. Διαλύουμε τη ζάχαρη στο ελαιόλαδο. Στο χυμό πορτοκαλιού ρίχνουμε την σόδα και ανακατεύουμε να αφρίσει. Τα ρίχνουμε στο λάδι και δουλεύουμε. Αρωματίζουμε με την κανέλα και το γαρίφαλο. Ενσωματώνουμε το σιμιγδάλι και μετά το αλεύρι και το μπέικιν.
Διάβασε τη συνταγή στο foodaholics.gr
Περισσότερες συνταγές: εύκολα μελομακάρονα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το foodaholics.gr