73
Υλικά
- ασπράδι 4 τμχ
- φιλέ αμυγδάλου 380 γρ
- φρουί γλασέ 100 γρ
- ζάχαρη 180 γρ
- κουβερτούρα 300 γρ
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το αμύγδαλο φίλε, τα κόντιτα και τα ασπράδια. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160°C και καλύπτουμε τρεις τέσσερις λαμαρίνες με λαδόκολλα. Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα (περίπου 20 γρ. η κάθε μία) και τις αποθέτουμε σε σειρές στις λαμαρίνες, πιέζοντάς τες ελαφρώς με τη ράχη του κουταλιού, ώστε να απλώσουν και να γίνουν επίπεδοι δίσκοι. Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 18-20 λεπτά.
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr