22
Υλικά
- μανιτάρια 250 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- κοτόπουλο φιλέτο 1 κιλ
- σάλτσα ντομάτας 200 γρ
- τορτίγια 10 τμχ
- κίτρινο τυρί 200 γρ
Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες. Όταν πάρει χρώμα βάζουμε το κοτόπουλο κομένο σε κομμάτια, πολύχρωμες πιπερειές, μανιτάρια, την σάλτσα, αλάτι, πιπέρι, πιπερόκαμα ρίγανη και θυμάρι
Μαγειρεύουμε μέχρι το κοτόπουλο να ψηθεί και να δέσει η σάλτσα. Στην μία πλευρά από την τορτίγια απλώνουμε κοτόπουλο και τυλίγουμε σε ρολό. Το τοποθετούμε σε ταψί 34 εκατοστών και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία.
Μαγειρεύουμε μέχρι το κοτόπουλο να ψηθεί και να δέσει η σάλτσα. Στην μία πλευρά από την τορτίγια απλώνουμε κοτόπουλο και τυλίγουμε σε ρολό. Το τοποθετούμε σε ταψί 34 εκατοστών και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία.
Διάβασε τη συνταγή στο foodaholics.gr