32
Υλικά
- σπαγγέτι 1 κιλ
- σάλτσα ντομάτας 500 γρ
- αυγά 3 τμχ
- κεφαλοτύρι 200 γρ
- βούτυρο 50 γρ
- κίτρινο τυρί 100 γρ
Βράζουμε τα ζυμαρικά μας (εμείς χρησιμοοποιήσαμε λιγκουίνι) σε αλατισμένο νερό βάση των οδηγηών. Σε ένα σκεύος (τηγάνι-κατσαρολάκι) βάζουμε εαλιόλαδο, την σάλτσα και τα βράζουμε. Ενσωματώνουμε τον κύβο βοδινού, πιπέρι και ρίγανη. Κατεβάζουμε από την φωτιά, χτυπάμε τα αυγά, τα ρίχνουμε στην σάλτσα και ανακατεύουμε γρήγορα για να μην ψηθούν. Τέλος ενσωματώνουμε το τριμμένο κεφαλοτύρι και το βούτυρο.
Διάβασε τη συνταγή στο foodaholics.gr