91
Υλικά
- στραγγιστό γιαούρτι 1 κεσεδάκι/α
- ελαιόλαδο 1 κεσεδάκι/α
- αλάτι 1 κγ
- ζάχαρη 1 κσ
- μαγιά ξερή 1 φακ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 5 κεσεδάκι/α
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι 1 κεσεδάκι ελαιόλαδο 1 κεσεδάκι νερό γλυκού αλάτι σούπας ζάχαρη ξηρή μαγιά 5 κεσεδάκια αλεύρι για όλες τις χρήσεις (μπορεί να χρειαστεί 1-2 κουταλιές ακόμη) αλεύρι ή νισεστέ για το άνοιγμα των φύλλων λίγο ελαιόλαδο για το άλειμμα της πίτας ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ανακατεύουμε πρώτα τα υγρά υλικά σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη μαγιά, το αλεύρι με το αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-sofia.gr