by admin

Φακές du Puy με πέστο άγριου σκόρδου, ανθότυρο και ντρέσινγκ με πετιμέζι χουρμά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η εποχή του άγριου σκόρδου είναι εδώ και για μένα αυτό σημαίνει κυρίως ένα πράγμα. Πέστο άγριου σκόρδου. Χωρίς την προσθήκη επιπλέον πρασινάδων να μειώνει την ένταση και γευστική χροιά του άγριου σκόρδου, το πέστο αυτό είναι γεμάτο με το άρωμά του, και με την κλασική γεύση του κουκουναριού, της παρμεζάνας και του ελαιόλαδου. Σε αυτή την σαλάτα είναι ονειρεμένο αφού ταιριάζει άψογα με την γήινη και πιπεράτη γεύση της πράσινης φακής du Puy και το κρεμώδες ανθότυρο.Περιττό να πω ότι το πέστο όπως και το ντρέσινγκ είναι συνταγές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε ποικίλα πιάτα σας. Οι φακές du Puy (πράσινες φακές γαλλικής προέλευσης) κρατούν το σχήμα τους όταν ψηθούν, κάτι που τις κάνει ιδανικές για τέτοια πιάτα και για σαλάτες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε και φακές Beluga.
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Όσπρια
Περισσότερες συνταγές: φακές

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com