32
Υλικά
- γαλέος 4 φέτ
- ντοματίνια 500 γρ
- θυμάρι 1 κγ
- γλυκό κρασί 3 σφην
- βούτυρο 2 κσ
- ελαιόλαδο 4 κσ
Λαχταριστή και εύκολη συνταγή για φιλετάκια γαλέου με ντοματίνια. Υλικά για 4 μερίδες 4 φέτες φρέσκο γαλέο 500 γραμμάρια μικρά τοματίνια Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 κουταλάκι θυμάρι ξερό 3 σφηνάκια γλυκό Σαμιώτικο κρασί 2 κουταλιές βούτυρο Lurpak 4 κουταλιές ελαιόλαδο Μερικά φυλλαράκια φρέσκο δυόσμο Εκτέλεση Πλένετε τα τοματίνια και τα αφήνετε ολόκληρα ακόμη καλύτερα εάν είναι και στο τσαμπί τους Τα τοποθετείτε σε ένα αντικολλητικό ταψί και πασπαλίζετε από πάνω αλάτι (προτιμάμε ανθό αλατιού για αυτή την συνταγή), φρεσκοτριμμένο πιπέρι και περιχύνετε λίγο ελαιόλαδο
Διάβασε τη συνταγή στο saltandsugar.gr