34
Υλικά
- φύλλο κρούστας 1.5 πκτ
- σιμιγδάλι ψιλό 170 γρ
- κορν φλάουρ 5 κσ
- αυγά 6 τμχ
- ζάχαρη 220 γρ
- βούτυρο γάλακτος 200 γρ
- γάλα φρέσκο 1200 γρ
- βούτυρο γάλακτος 50 γρ
Πώς ξεχωρίζει και πώς γίνεται να φτιάξεις ένα καλό Γαλακτομπούρεκο; Όλα παίζουν τον ρόλο τους, ακόμα και το μέγεθος ή το υλικό του ταψιού, η ποιότητα & η ποσότητα των συστατικών του, το βουτύρωμα, ο χρόνος, το ψήσιμο, το σιρόπιασμα τόσο όσο είναι εξίσου σημαντικά για την επιτυχία του γλυκού. Ακολουθήστε, παρακαλώ, τα παρακάτω αναλυτικά βήματα και φτιάξτε αυτό το εξαιρετικό σιροπιαστό Γαλακτομπούρεκο παντός καιρού, επιθυμίας & διάθεσης. Ένα σιροπιαστό γλυκό πασπαρτού (passe partout) δηλαδή!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es