by admin

Γαρίδες σκόρδου κέτο με σπαράγγια

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Είναι πολύ εύκολο να φτιάξετε το δικό σας βούτυρο λεμονιού – δεν χρειάζεται να το αγοράσετε από το κατάστημα. Απλώς ψιλοκόψτε μια σκελίδα σκόρδο και συνδυάστε με 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, αλάτι, τριμμένο πιπέρι, ψιλοκομμένο μαϊντανό, χυμό λεμονιού και λιωμένο βούτυρο.Μπορείτε να σερβίρετε αυτό το γεύμα με κουνουπίδι, πάνω από κινόα ή ακόμα και με μια φρέσκια πράσινη σαλάτα. Είναι εκπληκτικό μόνο από μόνο του αν και ψάχνετε για ένα ελαφρύ γεύμα.(Μην ξεχάσετε να περιχύσετε το βούτυρο σκόρδου που περίσσεψε από το ταψί πάνω από τις γαρίδες και τα σπαράγγια!)
Διάβασε τη συνταγή στο desserttalking.blogspot.com
Κατηγορία: Θαλασσινά
Περισσότερες συνταγές: γαρίδες με σκόρδο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το desserttalking.blogspot.com