by admin

Γευστική πίτα με χειροποίητο φύλλο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Βάζουμε το αλεύρι σε ένα μπολ και κάνουμε μία γούβα. Προσθέτουμε αλάτι, ξίδι, ελαιόλαδο, το νερό και ανακατεύουμε. Τη δουλεύουμε σε αλευρωμένη επιφάνεια μέχρι που να ξεκολλάει από τα χέρια. Την ανοίγουμε σε δύο φύλλα και τοποθετούμε ένα μπολάκι στην μέση από κάθε φύλλο. Κόβουμε οκτώ ακτίνες, αφαιρούμε το μπολάκι και απλώνουμε το βούτυρο που είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
Διάβασε τη συνταγή στο foodaholics.gr
Κατηγορία: Πίτες αλμυρές
Περισσότερες συνταγές: κρεμμυδόπιτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το foodaholics.gr