43
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 1 κιλ
- σπάλα 1 κιλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- άνηθος 1 κούπα/ες
- μαϊντανός 1 κούπα/ες
- ελαιόλαδο 100 ml
- ρύζι καρολίνα 0.5 κούπα/ες
- κιμάς 4 κσ
- ζωμός βοδινού 1.5 λτ
- ελαιόλαδο 70 ml
- χυμός λεμονιού 100 ml
- κορν φλάουρ 3 κσ
Επίσης, τα γιουβαρλάκια δεν είναι μπιφτέκια με ζουμί. Άλλη μια μεγάλη παρανόηση. Κοντολογίς, τα γιουβαρλάκια θέλουν ΠΟΛΛΑ μυρωδικά κι όχι 1-2 κουταλιές άνηθο και άλλη μία μαϊντανό. Εδώ σήμερα, μπαίνει ένα τέλος στις όποιες παρανοήσεις είχες σχετικά με το φαγητό αυτό. Από μωρά λίγων μηνών μέχρι μωρά 100 ετών αφού αυτό το φαγητό είναι εξαιρετικά μαλακό και νόστιμο.
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com