33
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- άνηθος 5 κγ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- ρύζι γλασέ 4 κσ
- αυγά 1 τμχ
- χυμός λεμονιού 1 τμχ
ΥΛΙΚΑ Για τα γιουβαρλάκια 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά Αλάτι Πιπέρι 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 4-5 κουταλάκια του γλυκού ψιλοκομμένο άνιθο 1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο στον τρίφτη ή χτυπημένο στο multi 1 αυγό 4 κουταλιές της σούπας ρύζι γλασέ πλυμένο και σουρωμένο Για το αυγολέμονο 1 αυγό Χυμό από ένα λεμόνι
Διάβασε τη συνταγή στο www.foodtrails.gr