by admin

Γιουβαρλάκια με σάλτσα αυγολέμονο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Τα γιουβαρλάκια, είναι ένα χειμωνιάτικο φαγητό και σχετικά εύκολο. Άλλοι τα φτιάχνουν σούπα, εμείς τα προτιμάμε με σάλτσα αυγολέμονου και όχι πολύ νερουλά. Αν και η συνταγή του φαντάζει δύσκολη είναι ένα σχετικά γρήγορο φαγητό που συνολικά μαζί με την προετοιμασία χρειάζεται περίπου 1 ώρα. Νόστιμα ζεστά με σάλτσα αυγολέμονου.
Διάβασε τη συνταγή στο www.ediva.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: γιουβαρλάκια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.ediva.gr