33
Υλικά
- λάχανο 1 τμχ
- κιμάς μοσχαρίσιος 0.5 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ελαιόλαδο 10 γρ
- ζωμός κοτόπουλο 130 γρ
- χυμός ντομάτας 1 κγ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- καπνιστή πάπρικα 1 κγ
Υλικά: 1 λάχανο ½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο ελαιόλαδο 130 γρ ζωμό κότας χυμό ντομάτας ½ ματσάκι μαϊντανό πάπρικα καπνιστή Αλάτι – πιπέρι Εκτέλεση: Βράζουμε το λάχανο σε μια κατσαρόλα με νερό για 8-10 λεπτά Το στραγγίζουμε και το κόβουμε σε μέτρια κομματάκια Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό, το κρεμμύδι και το σκόρδο Βάζουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο
Διάβασε τη συνταγή στο www.eukolesuntages.gr