by admin

ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΑΝΘΟΤΥΡΟΥ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Πάω που λέτε τις προάλλες στον ψαρά και βλέπω κάτι υπέροχα ολόφρεσκα καλαμαράκια! Είχα καιρό να φάω καλαμαράκια και μάλιστα το πρώτο φαγητό που μου ήρθε στο μυαλό ήταν τα τηγανιτά (επειδή ούτε τηγανιτά τρώω συχνά)! Τέλος πάντων, τα αγοράζω, με σκοπό να τα φάω τηγανιτά. Έλα όμως που μόλις μπήκα στην κουζίνα να τα μαγειρέψω είδα το κριθαράκι στη γωνία του ντουλαπιού να μου κλείνει το μάτι! Ως λάτρης των ζυμαρικών δε μπόρεσα να αντισταθώ κι έτσι τα καλαμαράκια μεταμορφώθηκαν σε γιουβέτσι, το οποίο φρόντισα να το εμπλουτίσω με κρέμα ανθότυρου.
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Θαλασσινά
Περισσότερες συνταγές: καλαμάρια γιουβέτσι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το shogunkitchen.blogspot.com