by admin

KEFTICAS DE POUERO ΣΕΦΑΡΑΔΙΤΙΚΟΙ ΠΡΑΣΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

ΠΡΑΣΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΦΑΡΑΔΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Η συνταγή που θα σας παρουσιάσω σήμερα, προέρχεται από την μαγειρική παράδοση των σεφαραδίτων της Θεσσαλονίκης. Ακόμη μια μικρή λεπτομέρεια, είναι ότι στην παραδοσιακή συνταγή έβαζαν αλεσμένο ματσά (άζυμο ψωμί), αντί για την πιο σύγχρονη τριμμένη φρυγανιά. Δόση : για 6 άτομα  Βαθμός δυσκολίας συνταγής : εύκολη Υλικά : 1 kg πράσα, 750 gr κιμά μοσχαρίσιο,                 2 κ. φρυγανιά τριμμένη, 2 αυγά, πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο,                  αλάτι, 1 φουντίτσα μαϊντανό ψιλοκομμένο,                 τον χυμό απο 1 λεμόνι. για το τηγάνισμα : ελαιόλαδο.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Κατηγορία: Ορεκτικά
Περισσότερες συνταγές: πρασοκεφτέδες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com