38
Υλικά
- κανελόνια 16 τμχ
- μελιτζάνες 550 γρ
- μανιτάρια 150 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- ντοματοπολτός 750 γρ
- μαϊντανός 5 κσ
- δυόσμος 5 κσ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- ηλιόσπορος 1 φλ
- σκόρδο 1 κγ
- μαϊντανός 3 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- διατροφική μαγιά 2 κσ
- παξιμάδια 1 τμχ
- αμύγδαλα 3 κσ
- διατροφική μαγιά 2 κσ
Τα ζυμαρικά τα λατρεύουμε οικογενειακώς! Τα Σαββατοκύριακα όμως έχω την ευκαιρία να δημιουργήσω πιάτα με κανελόνια και λαζάνια που είναι πιο μπελαλίδικα. Στο συγκεκριμένο πρωταγωνιστούν οι μελιτζάνες μαγειρεμένες με μανιτάρια, μυρωδικά σε κόκκινη σάλτσα και καλυμμένες από μια υπέροχη κρέμα ηλιόσπορου. Ένα πιάτο απλό, γεμάτο γεύση κι αρώματα, αλλά συνάμα ελαφρύ! Κι αν αγαπάτε τις μελιτζάνες, δείτε και αυτά τα υπέροχα λαζάνια!
Διάβασε τη συνταγή στο theveggiesisters.gr