43
Υλικά
- κρόκοι 6 τμχ
- ζάχαρη 80 γρ
- γάλα 50 ml
- ηλιέλαιο 50 ml
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 130 γρ
- μπέκιν πάουντερ 8 γρ
- βανίλια 1 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- καρύδια 50 γρ
Άλλη μια αγαπημένη μου συνταγή που μοιράζομαι με πολύ χαρά μαζί σας γιατί νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να την φτιάξετε, είναι η ζύμη μου για πίτες, τα υλικά εύκολα και απλά. Χρησιμοποιείτε πάντα σκληρό αλεύρι, έχει μεγάλη διαφορά από το απλό γιατί περιέχει περισσότερη γλουτένη και κάνει την ζύμη μας πιο εύπλαστη. Το φύλλο ανοίγει πολύ πιο εύκολα, δεν σπάει, δεν μαζεύει και γίνεται πολύ λεπτό σχεδόν αέρινο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.irinishomestylecooking.gr