47
Υλικά
- βούτυρο 200 γρ
- ζάχαρη άχνη 300 γρ
- καρύδια 200 γρ
- ασπράδι 7 τμχ
- αλεύρι 120 γρ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- κανέλα 0.5 κγ
- τυρί κρέμα 500 γρ
- βούτυρο 200 γρ
- ζάχαρη άχνη 150 γρ
* Η συνταγή για την καρυδόπιτα με φρέσκο τυρί κρέμα είναι από το νέο δωρεάν συλλεκτικό περιοδικό γεύσης του Στέλιου Παρλιάρου «Μίξερ» που κυκλοφορεί κάθε μήνα μαζί με την ATHENS VOICE. Σε αυτό ο Στέλιος Παρλιάρος θα προτείνει εκτός από γλυκές, και αλμυρές δημιουργίες, εντελώς καινούργιες, με βάση κάθε φορά ένα διαφορετικό υλικό. Το πρώτο τεύχος είναι αφιερωμένο στο τυρί. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρώτο τεύχος πατώντας
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr