by admin

Καρυδόπιτα με φρέσκο τυρί κρέμα Παρλιάρου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

* Η συνταγή για την καρυδόπιτα με φρέσκο τυρί κρέμα είναι από το νέο δωρεάν συλλεκτικό περιοδικό γεύσης του Στέλιου Παρλιάρου «Μίξερ» που κυκλοφορεί κάθε μήνα μαζί με την ATHENS VOICE. Σε αυτό ο Στέλιος Παρλιάρος θα προτείνει εκτός από γλυκές, και αλμυρές δημιουργίες, εντελώς καινούργιες, με βάση κάθε φορά ένα διαφορετικό υλικό. Το πρώτο τεύχος είναι αφιερωμένο στο τυρί. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρώτο τεύχος πατώντας
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr
Κατηγορία: Πίτες-Τάρτες
Περισσότερες συνταγές: καρυδόπιτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.steliosparliaros.gr