by admin

Καθαρά Δευτέρα χωρίς λαγάνα δε γίνεται

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό νερό. Προσθέτουμε το λάδι, το μισό αλεύρρι, το αλάτι και ανακατεύουμε. Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι που να γίνει κολλώδες ζύμη. Δουλεύουμε με το κουτάλι και όχι με τα χέρια. Την λαδώνουμε ελαφρώς, την σκεπάζουμε και την αφήνουμε για 45 λεπτά να φουσκώσει. Όταν είναι έτοιμη την δουλεύουμε ελαφρώς με λαδωμένα χέρια.
Διάβασε τη συνταγή στο foodaholics.gr
Κατηγορία: Ψωμιά
Περισσότερες συνταγές: λαγάνα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το foodaholics.gr