98
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 700 γρ
- κιμάς χοιρινός 300 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ψωμί 2 φέτ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- μουστάρδα Dijon 1 κσ
- λευκό ξύδι 2 κσ
- ντομάτα 4 τμχ
- ντοματοπελτές 2 κσ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
Για τα κεφτεδάκια 700 γραμμάρια μοσχαρίσιος κιμάς από ελιά 300 γραμμάρια χοιρινός κιμάς 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι τριμμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο ή τριμμένο 2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί 3 κουτ σούπας ελαιόλαδο 1 κουτ σούπας μουστάρδα dijon 2 κουτ σούπας ξίδι λευκό Μαϊντανός ψιλοκομμένος Δύοσμος ψιλοκομμένος Πάπρικα καυτερή ή γλυκιά Αλάτι Πιπέρι Αλεύρι για πανάρισμα Για τη σάλτσα ντομάτας 4 ντομάτες ψιλοκομμένες 1-2 κουτ
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskamomata.blogspot.com