by admin

Κεφτεδάκια με σως κάρυ και κρέμα πορτοκαλιού

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά: Για τα κεφτεδάκια: 500 γρ κιμά μοσχαρίσιο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι  ψιλοκομμένο 1 σκελ Σκόρδο  ψιλοκομμένη 2 αβγά Λίγο  μαϊντανό  ψιλοκομμένο 130 γρ φρυγανιά τριμμένη ρίγανη  ξερή κύμινο πιπέρι Ηλιέλαιο  για τηγάνισμα αλεύρι για πανάρισμα Για την σάλτσα κάρυ: 400 γρ κρέμα γάλακτος Λίγο  μαϊντανό 1 σκελ σκόρδο 1 κρεμμύδι, μικρό ελαιόλαδο πιπέρι Για την κρέμα  πορτοκάλι: 300 γρ χυμό πορτοκάλι ζάχαρη
Διάβασε τη συνταγή στο www.eukolesuntages.gr
Κατηγορία: Ορεκτικά
Περισσότερες συνταγές: κεφτέδες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.eukolesuntages.gr