56
Υλικά
- μανταρίνια 350 γρ
- ζάχαρη 150 γρ
- αυγά 5 τμχ
- αμύγδαλα 200 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- βανίλια 0.25 κγ
- ζάχαρη 60 γρ
- χυμός 2 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
Βάζουμε τα μανταρίνια σε κατσαρόλα, με νερό που να τα σκεπάζει κατά δύο δάχτυλα, και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν, για 30-45 λεπτά – ελέγχουμε τακτικά με ένα πιρούνι και, αν αυτό τα τρυπά με ευκολία, τότε είναι έτοιμα. Αφαιρούμε κουκούτσια και τις χοντρές ίνες, αλλά όχι τις φλούδες.
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr