by admin

Κέικ μανταρινιού Παρλιάρου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Βάζουμε τα μανταρίνια σε κατσαρόλα, με νερό που να τα σκεπάζει κατά δύο δάχτυλα, και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν, για 30-45 λεπτά – ελέγχουμε τακτικά με ένα πιρούνι και, αν αυτό τα τρυπά με ευκολία, τότε είναι έτοιμα. Αφαιρούμε κουκούτσια και τις χοντρές ίνες, αλλά όχι τις φλούδες.
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr
Κατηγορία: Κέϊκ
Περισσότερες συνταγές: κέικ μανταρινιού

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.steliosparliaros.gr