16
Υλικά
- ζάχαρη 75 γρ
- αυγά 2 τμχ
- βούτυρο 75 γρ
- γιαούρτι 75 γρ
- λικέρ 1 κγ
- πούδρα αμυγδάλου 180 γρ
- αλεύρι 120 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1.5 κγ
- αλάτι 0.25 κγ
Πολυχρηστικό κέικ με σύκα με βάση το τριμένο αμύγδαλο που ψήνεται με ζουμερά φρούτα. Αντί για σύκα μπορείτε να βάλετε βερύκοκα, ροδάκινα, αχλάδια, μπανάνες, δαμάσκηνα, βανίλιες, βατόμουρα κ. 75γρ ζάχαρη
2 αυγά
75γρ λιωμένο βούτυρο
75γρ γιαούρτι
1 κουτ. γλ λικέρ τεμπούρα /αμυγδάλου ή ότι έχετε
180γρ πούδρα αμυγδάλου
120γρ αλεύρι
1 1/2 κουτ. 1/4 κγ αλάτι
Κομμένα φρούτα στην μέση ή τέταρτα
2 αυγά
75γρ λιωμένο βούτυρο
75γρ γιαούρτι
1 κουτ. γλ λικέρ τεμπούρα /αμυγδάλου ή ότι έχετε
180γρ πούδρα αμυγδάλου
120γρ αλεύρι
1 1/2 κουτ. 1/4 κγ αλάτι
Κομμένα φρούτα στην μέση ή τέταρτα
Διάβασε τη συνταγή στο www.miamiam.gr