18
Υλικά
- αλεύρι 180 γρ
- βούτυρο 50 γρ
- ηλιέλαιο 30 γρ
- καστανή ζάχαρη 70 γρ
- κορν φλάουρ 20 γρ
- μπέκιν πάουντερ 10 γρ
- ηλιέλαιο 80 ml
- αυγά 2 τμχ
- βανιλίνη 1 τμχ
- ζάχαρη 60 γρ
- κορν φλάουρ 25 γρ
- βούτυρο 25 γρ
- γάλα φρέσκο 250 ml
- βανιλίνη 1 τμχ
- πράσινο μήλο 3 τμχ
Υλικά για δύο μικρές αλουμινένιες φόρμες: 180 γρ αλεύρι βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου και 30 γρ ηλιέλαιο ζάχαρη καστανή κορν φλάουε μπέικιν πάουντερ 80 ml ηλιέλαιο 2 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου 1 βανιλίνη ξύσμα πορτοκαλιού Για την κρέμα ζάχαρη λευκή κορν φλάουρ βούτυρο 250 ml φρέσκο γάλα 1 βανιλίνη Για τα μήλα 2-3 μήλα πράσινα κομμένα σε λεπτές φέτες λίγη ζάχαρη καστανή κανέλα
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr