84
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 φλ
- κακάο 1 φλ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλάτι 1 κγ
- στέβια 0.5 φλ
- βούτυρο 0.5 φλ
- αυγά 2 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- γάλα 1 κούπα/ες
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου. Σε ένα μπολ ανακατεύετε το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Σε ένα διαφορετικό μπολ,ή κατα προτίμηση στο μίξερ, ανακατεύετε τη στέβια και το βούτυρο μέχρι να γίνουν κρεμώδεις. Βουτυρώνετε μια φόρμα της επιλογής μας για κέικ. Προσθέστε τα αυγά στο μείγμα με τη στέβια και ανακατεύετε καλά. Προσθέστε το εκχύλισμα βανίλιας στο μείγμα της στέβιας και ανακατεύετε καλά.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sidages.gr