51
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- ρύζι καρολίνα 50 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- μαϊντανός 4 κσ
- άνηθος 1 κσ
- αυγά 1 τμχ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- σάλτσα ντομάτας 300 γρ
- αλεύρι 3 κσ
- ζωμός κρέατος 1000 ml
- ελαιόλαδο 30 ml
- αυγά 2 τμχ
- ζωμός κρέατος 200 ml
- λεμόνι 1 τμχ
Κοκκινιστά γιουβαρλάκια με αυγολέμονο, μην έχεις επιφυλάξεις, είναι μια φανταστική συνταγή για γιουβαρλάκια που μόνο αν τα δοκιμάσεις θα καταλάβεις για τί νοστιμιά μιλάμε! Τα γνωστά αγαπημένα μας γιουβαρλάκια με κιμά και πολλά-πολλά λαχανικά είναι ένα υπέροχο χειμωνιάτικο φαγητό. Φασολάδα, φακές, αρακάς, μπάμιες, γιαχνιστά, πλακί όλα αυτά είναι φαγητά κοκκινιστά και εξαιρετικά θρεπτικά! Τα κοκκινιστά γιουβαρλάκια πάντως είναι ένα υπέροχο φαγητό της ελληνικής κουζίνας, όχι τόσο διαδεδομένο αλλά πεντανόστιμο, εδώ θα δεις πιο συνηθισμένες συνταγές. Το αποτέλεσμα είναι μια τέλεια κοκκινιστή σάλτσα, ΕΓΓΥΗΣΗ ΝΟΣΤΙΜΙΑΣ, μόνο ένα καλό ψωμάκι θα χρειαστείς!
Διάβασε τη συνταγή στο funkycook.gr