21
Υλικά
- κολοκυθοανθοί 20 τμχ
- κατσικίσιο τυρί 100 γρ
- ένταμ 100 γρ
- λαδοτύρι 100 γρ
- μυζήθρα 100 γρ
- μπύρα 330 ml
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 140 γρ
- κορν φλάουρ 50 γρ
- αυγά 1 τμχ
- κουρκουμάς 0.5 κγ
Υλικά
20 κολοκυθοανθοί
100 γραμμάρια τυρί κατσικίσιο τριμμένο (εναλλακτικά φέτα)
100 γραμμάρια τυρί edam τριμμένο
100 γραμμάρια λαδοτύρι Μυτιλήνης τριμμένο
100 γραμμάρια φρέσκια μυζήθρα τριμμένη
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
Δυόσμος ψιλοκομμένος
Πιπέρι
Ελαιόλαδο για τηγάνισμα
20 κολοκυθοανθοί
100 γραμμάρια τυρί κατσικίσιο τριμμένο (εναλλακτικά φέτα)
100 γραμμάρια τυρί edam τριμμένο
100 γραμμάρια λαδοτύρι Μυτιλήνης τριμμένο
100 γραμμάρια φρέσκια μυζήθρα τριμμένη
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
Δυόσμος ψιλοκομμένος
Πιπέρι
Ελαιόλαδο για τηγάνισμα
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskamomata.blogspot.com