by admin

Κοπεγχάγη, ένας ιδιαίτερος μπακλαβάς

No ratings yet

  (0)

Χρειάζεται πρώτα να ΣυνδεθείςΚλείσιμο

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υπέροχο vintage κέρασμα! Για μας… Είναι ένα εύκολο γλυκό, αλλά όπως όλα έχει κι αυτό τα «μυστικά» του για να πετύχει. Ετούτο εδώ πρέπει να είναι από τα πιο παλιά της. Ειδικά της γιαγιάς μου γράφει «100 φύλλα» στο εξώφυλλο, και ζήτημα να έχουν μείνει 30! Με δεδομένο ότι ο συγκεκριμένος μας ήρθε το 1863, είναι σχεδόν ενάμιση αιώνα στα ελληνικά συνταγολόγια! Πρόκειται για έναν μπακλαβά που η γέμισή του είναι μια αμυγδαλόπιτα. Εξαιρετικός, μοναδικός και ευφάνταστος συνδυασμός. Έτσι είναι τουλαχιστον η οικογενειακή μας «Κοπεγχάγη».
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr
Κατηγορία: Γλυκά σιροπιαστά
Περισσότερες συνταγές: κοπεγχάγη

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.cretangastronomy.gr