48
Υλικά
- ασπράδι 4 τμχ
- κρόκοι 4 τμχ
- ζάχαρη 100 γρ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 50 γρ
- κορν φλάουρ 50 γρ
- λικέρ πορτοκάλι 150 ml
- γάλα φρέσκο 250 ml
- πορτοκάλι 1 τμχ
- κουβερτούρα 500 γρ
- κρέμα γάλακτος 500 γρ
Αυτός ο εντυπωσιακός κορμός σοκολάτας με άρωμα πορτοκαλιού κλείνει υπέροχα ένα εορταστικό γεύμα και έχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα: είναι εξαιρετικά εύκολος στην παρασκευή του!
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr