by admin

Κότα γεμιστή με ρύζι, σταφίδες και μπαχαρικά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Κότα γεμιστή με ρύζι, σταφίδες και μπαχαρικά, υπέροχο φαγητό για εορταστικά δείπνα.
Βάζουμε το σαφράν στον ζεστό ζωμό κι αφήνουμε στην άκρη. Αλατοπιπερώνουμε εσωτερικά την κοιλιά της κότας κι αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου μέχρι να ετοιμάσουμε το ρύζι. Για το ρύζι
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μεγάλο τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 4-5 λεπτά να γίνει διάφανο. Προσθέτουμε το σπασμένο σκόρδο και σοτάρουμε για 1 λεπτό. Ρίχνουμε το ρύζι κι ανακατεύουμε να λαδωθεί. Έπειτα ρίχνουμε όλα τα μπαχαρικά, το ξύσμα πορτοκαλιού, τις σταφίδες, το κουκουνάρι και ανακατεύουμε να βγάλουν το άρωμα τους.
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr
Κατηγορία: Πουλερικά
Περισσότερες συνταγές: κοτόπουλο γεμιστό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.argiro.gr