31
Υλικά
- βούτυρο 400 γρ
- ζάχαρη άχνη 120 γρ
- κονιάκ 85 ml
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 220 γρ
- κακάο 80 γρ
Χριστουγεννιάτικοι κουραμπιέδες δίχρωμοι της Ντίνας Νικολάου. Υλικά για 55 μερίδες 400 γρ βούτυρο Lurpak, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος 120 γρ ζάχαρη άχνη 85 ml κονιάκ 1 κουτ γλυκού εκχύλισμα βανίλιας 1 κουτ γλυκού μπέικιν πάουντερ 300 + 220 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις κακάο καλής ποιότητας, άγλυκο άφθονη ζάχαρη άχνη, για την επικάλυψη Εκτέλεση Προσαρμόζετε στο μίξερ πάγκου το εξάρτημα «φτερό» και χτυπάτε το βούτυρο και τη ζάχαρη άχνη πολύ καλά, για 15 – 20 λεπτά (ανάλογα με την ισχύ του μίξερ), μέχρι να φτιάξετε ένα πολύ αφράτο και λείο μείγμα
Διάβασε τη συνταγή στο saltandsugar.gr