by admin

Κρέμα Μπεσαμέλ (άσπρη σάλτσα) εύκολη

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Αυτή είναι η βασική συνταγή για να φτιάξουμε μια πολύ ωραία, κλασική, κι αφράτη κρέμα ή σάλτσα μπεσαμέλ (mornay sauce), στην ελληνική εκδοχή της. Σφιχτή ή πιο αραιή, είναι ιδανική για όλα τα φαγητά που χρειάζονται κρέμα, όπως τυρόπιτες, παστίτσιο, μουσακά, ογκρατέν, κ. , αλλά και όπου αλλού θέλουμε μια πολύ νόστιμη κρέμα.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com
Κατηγορία: Σάλτσες
Περισσότερες συνταγές: μπεσαμέλ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το faghta-giagias.blogspot.com