27
Υλικά
- αλεύρι ολικής άλεσης 300 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ
- ηλιόσπορος 50 γρ
- ελαιόλαδο 50 γρ
- λευκό κρασί 100 ml
- αλάτι 1 κγ
- καστανή ζάχαρη 1 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
300 γραμμάρια αλεύρι ολικής 150 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 50 γραμμάρια ηλιόσποροι για τη γέμιση 50 γραμμάρια ελαιόλαδο 150 ml νερό 100 ml λευκό κρασί ή ρετσίνα 1 κουτ γλυκού αλάτι 1 κουτ γλυκού καστανή ζάχαρη 1 κουτ γλυκού baking powder Ηλιόσποροι για πασπάλισμα Νερό ή κρασί για άλειμμα Εκτέλεση Σε μία λεκάνη ή κάδο κουζινομηχανής ρίχνουμε τα αλεύρια, τους ηλιόσπορους, το αλάτι, τη ζάχαρη και το baking powder και ανακατεύουμε
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskamomata.blogspot.com