by admin

Κυδωνόπαστο Παρλιάρου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Καθαρίζουμε τα κυδώνια και τα αχλάδια και τα κόβουμε σε κομμάτια. Σε ένα τουλουπάνι τοποθετούμε τα κουκούτσια από τα φρούτα και όλα τα μυρωδικά και το δένουμε. Ρίχνουμε το κρασί σε μία κατσαρόλα και προσθέτουμε τα φρούτα, το λεμόνι και το τουλουπάνι με τα μπαχαρικά και τα κουκούτσια. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 30 λεπτά περίπου έως ότου μαλακώσουν τα κυδώνια, αφαιρούμε και στραγγίζουμε το τουλουπάνι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr
Κατηγορία: Γλυκά με φρούτα
Περισσότερες συνταγές: κυδωνόπαστο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.steliosparliaros.gr