35
Υλικά
- ζυμαρικά 500 γρ
- κολοκύθα 370 γρ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- σκόρδο 2 σκελ
- θυμάρι 1 κγ
- ρίγανη 1 κγ
- μοσχοκάρυδο 3 τσιμπ
- παρμεζάνα 1 φλ
- μπούκοβο 0.5 κγ
- ντοματοπελτές 1 κγ
- κρέμα γάλακτος 250 γρ
Στους λογαριασμούς που παρακολουθώ στο ίνσταγκραμ γίνεται της κολοκύθας το κάγκελο, με το συμπάθειο. Δεν ξέρω, αλλά αν ήμουν στη θέση σου θα προσπερνούσα. Είναι φορές που η πραγματικότητα υπερβαίνει τη φαντασία και αυτή εδώ η μακαρονάδα έρχεται να υποστηρίξει ακριβώς αυτό. Ο πουρές κολοκύθας μπορεί να φτιαχτεί είτε με ψήσιμο της κολοκύθας που είναι μια ας πούμε περισσότερο χρονοβόρα διαδικασία, είτε με βράσιμο που είναι τάχιστη. Κατά τα λοιπά, η διαδικασία είναι απλή όσο δεν φαντάζεται κανείς. Ανακατεύεις και απολαμβάνεις σε χρόνο μηδέν.
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com