16
Υλικά
- μανιτάρια shiitake 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- ελαιόλαδο 2 κσ
Πριν λίγες μέρες είχα την εξαιρετική τύχη να συναντήσω το φίλο μου το Στέλιο, ο οποίος κάνει ένα νέο ξεκίνημα σε ένα ορεινό χωριό της Αρκαδίας. Αφού έμαθα τα νέα τους έφυγα με πολύτιμα καλούδια, μεταξύ των οποίων ένα μεγάλο μανιτάρι ποικιλίας σιτάκε. Είναι στα νέα προϊόντα που σχεδιάζει ο Στέλιος. Μου λέει ψήσε το ή κάνε το στο τηγάνι με το ελαιόλαδο που σου έδωσα και λίγο σκόρδο τίποτα άλλο.
Διάβασε τη συνταγή στο asproylas.gr