79
Υλικά
- μανιτάρια λεντινούλα 200 γρ
- βασιλομανίταρα 25 γρ
- λευκό κρασί 0.5 ποτ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- καρότο 2 τμχ
- σέλερι 3 κλων
- πράσα 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- θυμάρι 1 κγ
- ζωμός κοτόπουλο 1 λτ
- αλάτι 1 κγ
Μανιταρόσουπα
200γρ μανιτάρια λεντινούλα 25γρ αποξηραμένα βασιλομανίταρα 1 ποτήρι ζεστό νερό 1/2 ποτήρι λευκό κρασί 2 κουταλιές ελαιόλαδο 2 καρότα 3 κλωνάρια σέλερι 1 πράσο 1 κρεμμύδι ξερό 1 σκελίδα σκόρδο 1 κουταλάκι φρέσκο θυμάρι 1 λίτρο σπιτικό ζωμό κοτόπουλου ή νερό 1 κουταλάκι αλάτι πιπέρι εκτέλεση Βάζετε τα αποξηραμένα βασιλομανίταρα, το ζεστό νερό και το κρασί σ' ένα μπωλ και τα μουλιάζετε για 30 λεπτά
200γρ μανιτάρια λεντινούλα 25γρ αποξηραμένα βασιλομανίταρα 1 ποτήρι ζεστό νερό 1/2 ποτήρι λευκό κρασί 2 κουταλιές ελαιόλαδο 2 καρότα 3 κλωνάρια σέλερι 1 πράσο 1 κρεμμύδι ξερό 1 σκελίδα σκόρδο 1 κουταλάκι φρέσκο θυμάρι 1 λίτρο σπιτικό ζωμό κοτόπουλου ή νερό 1 κουταλάκι αλάτι πιπέρι εκτέλεση Βάζετε τα αποξηραμένα βασιλομανίταρα, το ζεστό νερό και το κρασί σ' ένα μπωλ και τα μουλιάζετε για 30 λεπτά
Διάβασε τη συνταγή στο pepiskitchen.blogspot.com