32
Υλικά
- αραβοσιτέλαιο 0.5 κούπα/ες
- πορτοκάλι 1 τμχ
- κανέλα 1 κγ
- γαρύφαλλο 14 κγ
- βανίλια 1 τμχ
- ζάχαρη 0.25 κούπα/ες
- μπύρα 0.25 κούπα/ες
- αλεύρι 2 κούπα/ες
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ζάχαρη 0.5 κούπα/ες
- μέλι 0.5 κούπα/ες
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
Υλικά για μια λαμαρίνα φούρνου,όσο θέλουμε διπλασιάζουμε την δόση μισή κούπα αραβοσιτέλαιο (125 ml) ξύσμα από 1 πορτοκάλι γ κανέλα γ γαρίφαλο 1 βανίλια 1/4 κούπας κρυσταλλική ζάχαρη (55 γρ) 1/4 κούπας μπύρα (60 ml) 2 κούπες αλεύρι (250 γρ) γ μπέικινγκ πάουντερ 1 πρέζα αλάτι Σιρόπι μισή κούπα νερό (125 ml) μισή κούπα κρυσταλλική ζάχαρη (100 γρ) μισή κούπα μέλι (170 γρ) Για την νγέμιση 1/4 κούπας καρύδια ψιλοκομμένα 2 κ
Διάβασε τη συνταγή στο jimdiasrecipes.blogspot.com