40
Υλικά
- αλεύρι 180 γρ
- βούτυρο 80 γρ
- καστανή ζάχαρη 70 γρ
- κάστερ πάουντερ 20 γρ
- μπέκιν πάουντερ 10 γρ
- ηλιέλαιο 80 ml
- αυγά 2 τμχ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- βανιλίνη 1 τμχ
- ζάχαρη 60 γρ
- κάστερ πάουντερ 25 γρ
- βούτυρο 25 γρ
- γάλα φρέσκο 250 ml
- βανιλίνη 1 τμχ
- μήλα 1 τμχ
- πράσινο μήλο 1 τμχ
- καστανή ζάχαρη 25 γρ
- βούτυρο 25 γρ
- κανέλα 3 γρ
Η αγαπημένη μου Μηλόπιτα, συνταγή της Αργυρούλας μου. Μιλούσα μαζί της και της έλεγα ότι είναι η αγαπημένη μου συνταγή. 2 Μπολ
Φόρμα Κέικ Συστατικά Για το κέικ 180 γρ Αλεύρι Κούλα
70 γρ Ζάχαρη Καστανή ή όποια άλλη έχετε
20 γρ Κάστερ Πάουντερ
10 γρ Μπέϊκιν Πάουντερ
80 ml Ηλιέλαιο
2 Αυγά
1 πρέζα Αλάτι Μεσολογγίου
1 Βανιλλίνη
Ξύσμα Λεμονιού Για την κρέμα 60 γρ Ζάχαρη
25 γρ Κάστερ Πάουντερ
25 γρ Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
250 ml Φρέσκο Γάλα
1 Βανιλλίνη Για τα μήλα 1 Μήλο Κόκκινο
1 Μήλο Πράσινο
25 γρ Ζάχαρη Καστανή
25 γρ Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
25 g | Πρωτεΐνη: 4. 05 g | Λιπαρά: 19. 86 g | Κορεσμένα Λιπαρά: 8. 57 g | Σάκχαρα: 24.
Φόρμα Κέικ Συστατικά Για το κέικ 180 γρ Αλεύρι Κούλα
70 γρ Ζάχαρη Καστανή ή όποια άλλη έχετε
20 γρ Κάστερ Πάουντερ
10 γρ Μπέϊκιν Πάουντερ
80 ml Ηλιέλαιο
2 Αυγά
1 πρέζα Αλάτι Μεσολογγίου
1 Βανιλλίνη
Ξύσμα Λεμονιού Για την κρέμα 60 γρ Ζάχαρη
25 γρ Κάστερ Πάουντερ
25 γρ Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
250 ml Φρέσκο Γάλα
1 Βανιλλίνη Για τα μήλα 1 Μήλο Κόκκινο
1 Μήλο Πράσινο
25 γρ Ζάχαρη Καστανή
25 γρ Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
25 g | Πρωτεΐνη: 4. 05 g | Λιπαρά: 19. 86 g | Κορεσμένα Λιπαρά: 8. 57 g | Σάκχαρα: 24.
Διάβασε τη συνταγή στο elpidaslittlecorner.gr