30
Υλικά
- γλώσσα μοσχαρίσια 1 τμχ
- αλάτι 60 γρ
- σκόρδο 3 σκελ
- δαφνόφυλλα 3 φύλλα
- κεδροκούκουτσα 10 σπόροι/ος
- μαύρο πιπέρι 8 κόκκοι
- δεντρολίβανο 3 κλων
Ένα πιάτο για τον βασιλιά, πολύ ξεχωριστό και ντελικάτο. Μοσχαρίσια γλώσσα, μαριναρισμένη για δέκα μέρες, βρασμένη στη συνέχεια και σερβιρισμένη με πράσινη σάλτσα μαϊντανού. Δείτε και τη συνταγή Μοσχαρίσια γλώσσα με σάλτσα μουστάρδας. Στην δική μας συνταγή, το πολυήμερο μαρινάρισμα της γλώσσας γίνεται σε αλάτι και μυρωδικά-μπαχαρικά, με έμφαση στα ταπεινά κεδροκούκουτσα άλλως κεδρόμηλα. Γενικά, πρόκειται για μια απλή συνταγή, αργή λόγω του δεκαήμερου (ή παραπάνω ως 15 μέρες) μαριναρίσματος της μοσχαρίσιας γλώσσας. μοσχαρίσιας γλώσσας
Εύκολη συνταγή.
Εύκολη συνταγή.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com