by admin

Μοσχαρίσια γλώσσα μαριναρισμένη, βραστή

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Ένα πιάτο για τον βασιλιά, πολύ ξεχωριστό και ντελικάτο. Μοσχαρίσια γλώσσα, μαριναρισμένη για δέκα μέρες, βρασμένη στη συνέχεια και σερβιρισμένη με πράσινη σάλτσα μαϊντανού. Δείτε και τη συνταγή Μοσχαρίσια γλώσσα με σάλτσα μουστάρδας. Στην δική μας συνταγή, το πολυήμερο μαρινάρισμα της γλώσσας γίνεται σε αλάτι και μυρωδικά-μπαχαρικά, με έμφαση στα ταπεινά κεδροκούκουτσα άλλως κεδρόμηλα. Γενικά, πρόκειται για μια απλή συνταγή, αργή λόγω του δεκαήμερου (ή παραπάνω ως 15 μέρες) μαριναρίσματος της μοσχαρίσιας γλώσσας. μοσχαρίσιας γλώσσας
Εύκολη συνταγή.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: γλώσσα μοσχαρίσια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pandespani.com