20
Υλικά
- τυρί κρέμα 500 γρ
- κρέμα γάλακτος 500 γρ
- ζάχαρη άχνη 80 γρ
- ζάχαρη 1 κιλ
- κυδώνι 4 τμχ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- βανίλια 1 κλων
- αστεροειδής γλυκάνισος 3 τμχ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- γαρύφαλλο 2 κγ
* Η συνταγή για την μους από φρέσκο τυρί κρέμα και κυδώνια είναι από το νέο δωρεάν συλλεκτικό περιοδικό γεύσης του Στέλιου Παρλιάρου «Μίξερ» που κυκλοφορεί κάθε μήνα μαζί με την ATHENS VOICE. Σε αυτό ο Στέλιος Παρλιάρος θα προτείνει εκτός από γλυκές, και αλμυρές δημιουργίες, εντελώς καινούργιες, με βάση κάθε φορά ένα διαφορετικό υλικό. Το πρώτο τεύχος είναι αφιερωμένο στο τυρί.
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr